Strona 1 z 1

Menu w wersji mobilnej nie działa

PostNapisane: 21 sie 2018, o 09:31
przez akarewicz
Mam problem z menu mobilnym na swojej stronie http://www.mojajezykownia.pl .

Podczas korzystania z przeglądarki na komputerze wszystkie zakładki są aktywne, natomiast w wersji mobilnej po kliknięciu na "menu" nie rozwija się żadna lista. Ostatni raz korzystałam z wersji mobilnej około 3 miesięcy temu i wszystko działało :/

Czy mogę prosić o pomoc?

Re: Menu w wersji mobilnej nie działa

PostNapisane: 27 sie 2018, o 00:17
przez bercik156
Z fusów wróżyć niestety nie potrafię więc nie wiem co tam się wydarzyło ale jedno jest pewne masz trochę błędów w js i taki firefox aż krzyczy. Dodatkowo nie ładuję Ci się (chyba) jakiś plik js odpowiedzialny za menu. Jak masz jakieś narzędzia do przyspieszania/optymalizacji strony to to wyłącz i sprawdź czy się poprawi. Jak nie to zobacz czy nie było aktualizacji jakiś od tych 3 miesięcy (na pewno jakieś były) :)

Re: Menu w wersji mobilnej nie działa

PostNapisane: 27 sie 2018, o 16:03
przez akarewicz
Hmmmm... kurczę kompletnie się na tym nie znam, aby móc stwierdzić czy są jakieś błędy w js. Aktualizacje wszystkie pobrałam (faktycznie, nie dbałam specjalnie o to, aby mieć najświeższą wersję;) Dziękuję za radę, może jeszcze jakieś pomysły aby ten problem rozwiązać?

Re: Menu w wersji mobilnej nie działa

PostNapisane: 8 lis 2019, o 05:30
przez Andrzej
Witam. Widzę że stronka od ponad roku nie została naprawiona. Błędnie została wprowadzona pływająca ramka na głównej stronie, co spowodowało nieczytelność reszty kodu html dla przeglądarek. Oprócz skryptu menu, została zepsuta stopka, info o ciasteczkach i strzałka w górę.
Już prawie naprawiłem Pani stronę. Z powodu braku czasu zrobiłem narazie tyle: (jest to narazie robocza kopia Pani strony na moim serwerze) http://amathory.pl/j/j.html . Jutro jak się wyśpię (bo jeszcze jestem w pracy :roll: ) to może dopracuje ten kod. Wyrównam ramkę fb i dołoże okienko YT. Pozdrawiam

Re: Menu w wersji mobilnej nie działa

PostNapisane: 8 lis 2019, o 20:37
przez Andrzej
Ten fragment był przyczyną błędu. za zerem zabrakło cudzysłowia :)

Jest...:............... src="https://www.youtube.com/embed/XuSSjlBLav0?rel=0" frameborder="0
Powinno być: src="https://www.youtube.com/embed/XuSSjlBLav0?rel=0" frameborder="0"