Strona 2 z 2

Re: Konsola PHP

PostNapisane: 4 cze 2013, o 17:04
przez Tepateady70
Temat trochę stary, ale pozwolę sobie odświeżyć :)

Próbowaliście zrobić coś takiego? Wydaje mi się, że można stawiać takie rzeczy, ale na serwerach gdzie nie trzymamy żadnej strony itd. :)

Re: Konsola PHP

PostNapisane: 4 cze 2013, o 17:49
przez Artand
Nie ma co próbować. Skrypt konsoli jest banalnie prosty więc nawet nie ma się co popsuć ;)

Re: Konsola PHP

PostNapisane: 5 cze 2013, o 13:28
przez Fassescarde38
Można z ciekawości postawić taką konsolę na jakimś pustym serwerze i zobaczyć jak będą się zachowywać użytkownicy :)

Re: Konsola PHP

PostNapisane: 8 sty 2014, o 18:22
przez Master
Nie no strona jak strona. Konsola jest rozwiązaniem dla Hakerów. Ich baza z kodami jest bardzo duża, ja osobiście bym tego tam nie wklepał.
Korzystał ktoś ?
trzeba zbadać stronę bo wydaje mi, się że to jakiś wałek..