Strona 1 z 1

Jak ustawić klikalnego rodzica

PostNapisane: 14 sty 2021, o 08:14
przez grzegorz.maslowski
Mam taki problem, https://szopa.sklep.pl/ że po kliknięciu w nagłówek strony "SKLEP" nic się nie dzieje a chciałbym, żeby wyświetliła się strona z kategoriami, która ogólnie działa bo jak klikniecie tu: https://szopa.sklep.pl/sklep/ to ją widać.

Re: Jak ustawić klikalnego rodzica

PostNapisane: 14 sty 2021, o 08:25
przez kamillaskowski
Nic się nie dzieje z racji tego, że sklep nie ma odnośnika url tylko "#".
Wejdź w wygląd > menu i to zmień ;-)

Re: Jak ustawić klikalnego rodzica

PostNapisane: 15 sty 2021, o 15:51
przez grzegorz.maslowski
Wielkie dzięki! :)